Shortlease

Flexibele leasevorm met een korte looptijd

Shortlease bied jou de flexibiliteit waar je naar op zoek bent. Of het nu gaat om een tijdelijk project of om een nieuwe medewerker; shortlease is de oplossing! Vanaf een looptijd van 2 maanden profiteer je al van de voordelen.

De grootste plussen van Shortlease zijn dat het vele malen goedkoper is dan het huren van een auto en dat de lease-periode gemakkelijk aan te passen is. Een fijn extraatje is dat bij verlenging van het shortlease contract met terugwerkende kracht vanaf inzetdatum het leaseverschil wordt gecrediteerd! Alsof deze punten al niet genoeg zijn, kun je natuurlijk rekenen op een courant model met een voordelige bijtelling.

Voordelen:

  • Het optimale comfort van een Full Operational Lease
  • Vele malen goedkoper dan huur
  • Flexibele inzet al mogelijk vanaf 2 maanden
Heeft u interesse in de mogelijkkheden van shortlease, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.* Indien u dit formulier verstuurt, gaat u akkoord met het verwerken van uw persoonsgegevens door Vandaar ten behoeve van het uitvoeren van een door u gestelde vraag of de door u gevraagde dienst, offerte of overeenkomst en dat uw persoonsgegevens in dat kader aan derden kunnen worden verstrekt, zoals dealers, importeurs, verzekeringsmaatschappijen, leveranciers en (pech)hulpdiensten. Wij verwijzen u voor meer informatie naar onze Disclaimer.