Netto Operational Lease

Lease met een eigen inbreng

Je wilt een auto leasen maar regelt sommige zaken zoals reparatie, onderhoud, banden en vervangend vervoer liever zelf? Dan is de Netto Operational Lease de beste keuze voor jou. Hier kun je zelf het operationele deel van de lease bepalen.

Voordelen:

  • Erg aantrekkelijke tarieven
  • Geen risico op restwaarde
  • Overname leaseauto mogelijk
  • Versneld aflossen
  • Auto staat niet op de balans
  • Leasetermijnen als kosten in verlies- en winstrekening

Waar Netto Operational Lease vooral bekend om staat is de off-balance financiering, daarnaast bepaal je zelf hoe je het operationele gedeelte invult. Het economisch en juridisch eigendom ligt bij Vandaar, waardor jij geld overhoudt voor investeringen in de core business van je bedrijf. Bij deze Netto Operational Lease moet je rekening houden met kosten voor verzekering, onderhoud, reparaties, banden, pechverlening en vervangend vervoer. Het restwaarde risico ligt daarentegen wel gewoon bij Vandaar en aan het einde van de looptijd is het tevens mogelijk om de auto over te nemen. Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen of hebben we je interesse gewekt? Neem hieronder contact met ons op of vraag meteen een passende offerte aan.

Neem voor vragen direct contact met ons op.

* Indien u dit formulier verstuurt, gaat u akkoord met het verwerken van uw persoonsgegevens door Vandaar ten behoeve van het uitvoeren van een door u gestelde vraag of de door u gevraagde dienst, offerte of overeenkomst en dat uw persoonsgegevens in dat kader aan derden kunnen worden verstrekt, zoals dealers, importeurs, verzekeringsmaatschappijen, leveranciers en (pech)hulpdiensten. Wij verwijzen u voor meer informatie naar onze Disclaimer.