Winterbanden

Winterbanden regeling

Het is veiliger om bij temperaturen onder de 7 graden Celsius op winterbanden te rijden. Als er een winterbanden regeling in het leasecontract is opgenomen, kun je voor het omwisselen naar winterbanden een afspraak maken bij de banden specialist of bij één van de Louwman Dealerbedrijven vestigingen. Plan gemakkelijk online je afspraak.

Als er in het voorjaar weer warmere periodes aanbreken is het verstandig om deze winterbanden om te wisselen voor zomerbanden. De remweg van de winterband is in de zomer langer en de bandenslijtage neemt sterk toe.

Heb je nog geen winterbanden regeling? Neem dan contact met ons op. We geven je graag wat meer informatie over de mogelijkheden en de bijbehorende kosten.


Neem via onderstaand formulier contact op voor vragen over je winterbanden of de aanschaf er van.


* Indien u dit formulier verstuurt, gaat u akkoord met het verwerken van uw persoonsgegevens door Vandaar ten behoeve van het uitvoeren van een door u gestelde vraag of de door u gevraagde dienst, offerte of overeenkomst en dat uw persoonsgegevens in dat kader aan derden kunnen worden verstrekt, zoals dealers, importeurs, verzekeringsmaatschappijen, leveranciers en (pech)hulpdiensten. Wij verwijzen u voor meer informatie naar onze Disclaimer.