Schade

Wij helpen je graag weer snel op weg

Schade is heel erg vervelend, maar het kan iedereen overkomen. Bij Vandaar zorgen we er voor dat alles correct wordt geregeld met de verzekering, zodat jij weer snel op weg bent.

Meld je schade aan binnen 24 uur bij Vandaar. Heb je geen schadeformulier bij de hand?
Download hier het schadeformulier.
Mail het schadeformulier naar [email protected]. Uiteraard mag bellen ook, 0347 367 909

Soms komt het voor dat een auto niet meer rijdbaar is. In dat geval bel je met het alarmnummer 0800 821 24 60, dit nummer staat ook op de groene kaart en achterop je tankpas. Zij voorzien je van directe hulp om de auto weg te slepen en eventueel een vervangende auto ter plaatse te brengen.Heb je schade gereden? We helpen je graag verder. Neem contact op via onderstaand formulier.

 

* Indien u dit formulier verstuurt, gaat u akkoord met het verwerken van uw persoonsgegevens door Vandaar ten behoeve van het uitvoeren van een door u gestelde vraag of de door u gevraagde dienst, offerte of overeenkomst en dat uw persoonsgegevens in dat kader aan derden kunnen worden verstrekt, zoals dealers, importeurs, verzekeringsmaatschappijen, leveranciers en (pech)hulpdiensten. Wij verwijzen u voor meer informatie naar onze Disclaimer.